Одржана конференција отварања пројекта

У среду 8. новембра 2023. године у оквиру свечане приредбе поводом Дана школе организована је и конференција званичног отварања нашег Еразмус+ пројекта „Не учи у леру, крени у правом смеру“. На презентацији су говорили координатор пројекта проф. Марјан Миланов и члан пројектног тима проф. Марија Ристић.

Презентација је обухватила основне информације о Еразмус+ пројекту, идеју и циљеве нашег пројекта, активности које је наш тим предвидео, као и тренутну фазу реализације пројекта.

Осим ученика, професора школе и родитеља, догађају су присуствовале и бројне званице, међу којима истичемо господина Милоша Благојевића, помоћника министра просвете за средње образовање, васпитање и образовање одраслих, господина др Зорана Костића, посебног саветника министра просвете, господина Видоја Вукашиновића, саветника у сектору са средње образовање у министарству просвете, господина Предрага Нешовића, руководиоца ШУ Ниш и његове сараднике, председницу општине Бабишница и начелницу Општинске управе. Догађају су присуствовали и директори свих основних школа из општине, начелник Дома здравља у Бабушници, начелник полицијсе станице, директорка Дома културе, секретар Црвеног крста општине Бабушница, директор Центра за социјални рад у Бабушници, локални свештеник и други представници партнрских организација са локала, уз пратњу локалног Инфосервиса.

Scroll to Top